srijeda, 20. travnja 2011.

Murphyjev zakon

A evo, nema me neko vrime. Murphyjev zakon u mene pali. Ako se dogodi nešto loše, ne brini, bit će još gore. Zato sam u zadnje vrime tako bezvoljna, ništa mi se ne da, a kamoli pisat. Još kad se sitim da sam kao mala tila bit pisac. Ha ha ha. A sad mi je teško napisat dvi suvisle rečenice. A koliko mi je teško nešto fotografirat. Uh. To mi je poseban problem. Em ne valja rasvjeta, em slike ispadnu grozno. I eto doša taj dan da napišem koju rić.

E, da se vratim malo Murphyjevom zakonu. Ma ne želim ovdje sad pričat o ružnim stvarima, al držite mi fige da se sve riješi kako treba. Nije sad, nisam bolesna, al svejedno je ozbiljno i meni jako bitno. I kad se pripremiš na borbu zbog jedne stvari i prihvatiš da će borba bit duga, i onda se pojavi nešto još gore i ispadne da će borba bit još teža i duža. Uh. A, neću više o ovim ružnim stvarima. Sad ćemo o lipim.

Prvo se moram pohvaliti da mi je doša paketić od e-sidora koji sam naručila. I to davno! Naravno da je ona osim moje narudžbe ubacila i poklončiće :). I ja sam to sve bila poslikala skupa sa kuvertom, ali je moj mužić to nekim slučajem izbrisao sa fotoaparata. Grrrrr. Tako da sam sad uslikala samo dvi slikice.




A osim toga, još sam malo prtljala žicom i perlicama i evo šta je nastalo.



Nema komentara: