petak, 21. rujna 2012.

Tečaj šivanja - počeo

Evo kako naslov kaže.
Jedva sam čekala srijedu, 16.00 da napokon idem na tečaj šivanja. I došla ja na Prokurative, otišla iza, šetam oko banke, nigdi nikakvog natpisa. Nikako naći gdje trebam. I pošaljem ja poruku na broj mobitela s kojeg mi je pisala gospođa kad smo se dogovarali, i ona zove i kaže da je tečaj počeo dan ranije. Aaaaaaaa.
Nema veze, ubacili su me u grupu koja je samo srijedom, od 16.00 do 20.00, i trajat će otprilike nekih dva mjeseca. Greška sa danom je ispala jer je gospođa napisala da tečaj počinje u utorak 19.9, i ja sam jedina koja je vidila 19.9, svi su drugi vidili utorak. Grrrrr.

Grupa je super, sve skupa nas je pet, opuštena atmosfera. Počeli smo s vezenjem motiva. Dobili smo komadić plahte na koji ćemo izvest motiv. Prvo smo izabrali motiv, ja sam htjela papigicu (hehhe), a pošto nije bilo izabrala sam sovicu. Sovicu sam kopirala preko indigo papira na tkaninu i krenila vesti. "Učiteljica" nam je pokazala kako, a da ja sad idem to ponovit, mislim da ne bi znala, pogotovo zato šta sam lijevak, pa je kod mene sve naopako :))).
Slika govori više od riječi


Malo baca na snjegovica, al nema veze :)))).

Broj komentara: 5:

eda kaže...

Haha, pogriješila dan!!
Sve pohvale na sovici, ma vidi se jasno da je sova u pitanju:)

Marinica kaže...

Jej, počela si, baš me zanimaju izvješća s tečaja :) Sovica je sovica, nema zabune!

Marinica kaže...

Jej, počela si, baš me zanimaju izvješća s tečaja :) Sovica je sovica, nema zabune!

Beba Still kaže...

Baš je slatka ! Samo napred :))

Tina kaže...

prekrasna je,samo naprijed!