nedjelja, 8. prosinca 2013.

Zaljubljena.....

..... 21 studenog 2013. godine je jedan jako poseban dan. Tog dana sam se ja ponovo zaljubila. Naime, tog dana u 2.35 ujutro se rodila mala Laura, moja mala nećakinja i ja sam osim doktorice bila prva osoba koja je nju vidjela :))). Svih nas je iznenadila, termin joj je bio tek 14. prosinca. 
To malo bublasto lice, ma baš je bila ko mala babuška. Moja seka je cijeli porod stojećki podnijela, bila sam jako ponosna na nju. 

Moja srećica je prije par dana došla kući i seka se još uči i muči sa papicom i presvlačenjem. A ja kao jedina teta sam odlučila mojoj srećici napraviti nešto što će joj sad koristiti, a i jednom ostati za uspomenu.  I tako je nastao ovaj prekrivač.





Da bi na kraju u petak bio gotov i spreman za upotrebu :) 




Moram priznat da sam jako ponosna na sebe :) . Ovo je moj prvi pačvorak prekrivač. Al ovi komadići tkanine, ima tu svega, od maminih starih suknji, do kuminog džempera i muževe košulje na prugice :) svega tu ima, a ispod sam zašila običnu flis dekicu preklopljenu, tako sa je uduplo. Nadam se da vam se sviđa.

3 komentara:

sashkonela kaže...

Prekrivac je divan! Profesionalno odradjen, a sare si bas lepo uklopila. Cestitam vam na prinovi u porodici. I ja sam tetka od pre nekoliko meseci i jos uvek ne mogu da dodjem sebi. Tetke su posebno blago!

jednababaroga kaže...

Hvala draga, cestitam i ja tebi.
Jednostavno sam zaljubljena u to prekrasno malo biće :)

Unique Hrebina kaže...

odličan je prekrivač